ja jag rimmar på från undergroundnivå.

hola amigos, har inget vettigt att skriva men ändå. somnade direkt efter skolan inte bra, skulle ha pluggat istället. har iaf öppnat boken vilket är en bra början, imorgon är det samhällsprov, mysigt. efter skolan ska jag vara med min man, det var väldigt länge sen eller nja vars det var ju ioförsej i lördags men känns som år sen nu. så ska slita mig från min fina naturkunskapsbok och umgås med honom istället. nej nu ska jag inte sitta framför datan mer. pussochkram skumbanan.

två bilder från maskerad.


thats my style

jag har tillbringat hela helgen i stockholm. så ni vet
idag efter skolan gick jag dirket till stallet och vi åkte och hopptränade. trodde ett tag att jag på riktigt skulle avlida. hur kallt? nu är jag iallafall inne i värmen och tänkte för ett tag sen vara duktig och börja plugga.. men hade visst glömt lite i skolan så det blev ju bara skit med allt. fan nu när jag tänker efter hade ju verkligen behövt plugga jävla papper. har säkert tappat bort det och helena lär ju inte ge med sig om att jag ska få ett nytt. kul your lost helena your fucking lost. eahhh.
nu blev jag sur. saknar min kärklek oxå.
gaaah GODNATT/ ebba


chillet 2be en liten brownie nu


emma

fick skjuts till skolan av papi imorse, tur det med tanke på att det var typ 10 minus ute, sjuuuukt. iallafall geografiprov först på morgonen gick ganska bra tror jag. förutom det så har det bara varit en vanlig dag i skolan. hasade mig hem i snön och somnade i soffan, borde plugga naturkunskap men det är så tråkigt så går ändå knappt att lära sig in. förövrigt är mina föräldrar arga på mig som inte säger vad jag vill ha i julklapp, men svårt ju. borde kanske skriva en önskelista, det ska jag nog försöka med nu. puss

sol och värme tack.


första advent

har varit en bra söndag idag, började dagen med en fika med bästahilda, år och dar sen så det var på tiden. efter det hämtade mamma mig så åkte vi till stallet. nu har jag pluggat lite inför geografiprovet imorgon. myser med tända ljus och ska snart se på sista avsnittet av ensam mamma söker, bara min kära pojkvän som saknas!
/ emma


min andra halva

det har varit vi så länge nu ♥





emma

två fina texter

famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar. han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godnatt. tillsammans skrev vi kärlekshistoria. ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.

jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. inte ens en tå lät jag snudda i marken. hade han släppt taget hade jag fallit hårt. det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.

det vackra sa farväl och jag försvann. jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom. månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit.

jag hittade bitarna till slut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever. min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. till min fina bok, under mitt täcke och skrev.

det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”. det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. jag var rädd för att sluta älska honom. nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.

att börja älska handlar om att se en framtid med honom. att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att de fanns på riktigt. jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. till slut blev han en person jag för en tid föraktade. men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.

efter en tid slutade mina tårar rinna. för varför ska man gråta över sin så kallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt. för en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. och vet ni, det är sant..

 -victoria törnegren,


Det handlar väl om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns, att stå med sitt hjärta i handen och tveka, vågar jag ge bort det?
ja men det är väl klart det är skitläskigt när vissa har gjort precis vad de velat med det. kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre. hej då nu drunknar jag.

Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din.

Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man iallafall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att det lämnas tillbaka trasigt..

-michaela forni,


emma

Min data har varit trasig därför jag inte bloggat.. bussfest igår iaf,  det var kul. vi var hos rebecka innan och fixade oss sen vidare till david sedan till bussarna och ut till vånga. hemma igen i stan vid 2 då åt vi max sen åkte jag och lucas hem och sov. idag vaknade vi vid tolv, då åt vi frulle sen åkte han hem då gick jag och la mig igen, vaknade vid tre och sen dess har jag bara pluggat.. ikväll blir det mys och massor mat med syster. puss



Hold tight
Don't let go
Don't you let me go

Cause I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible


why make our lives harder by fighting love tonight

matteprovet gick..vågar inte säga något.
så är tyst istället.
i snöstormen var jag mycket idag, inte helt okej faktist.
tränat har jag gjort oxå iallafall, och nu borde jag börja kolla på geografin, men en kväll kan man väl få vila. eller?
/ ebba


this life don't last forever
so tell me what we're waiting for


don't let me fall


ebbbbba

matte boken tar över livet förtillfället. prov imorgon sen är vi tillbaka. kanske.


yeahhhhhh


Emma

först träning sen hem till ebba och nu slappar vi bara framför idol. jag har dock hittat massa mycketmycket gamla bilder som jag tänker visa er nu. haha..


kortkortkort / ebba

halv dag i skolan, hem dirket till emma och baaaaka gott nu är tabben här och vi ska snart sova. intreSANT

emma

först skola sen sitta kvar i skolan tills halv fem då utvecklingssamtal, åkte hem och åt oxh pluggade. nu ligger jag och min jobbiga lucas i sängen och ska se på ngn film´.. vi hörs imorgon. puss

söt
 ↓


cooler couleur

/ ebba

sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
men jag vänder om, än en gång


emma

vanlig tråkig dag i skolan, började dock tio och hade en håltimma så det var ganska nice. Efter skolan åkte jag hem och pluggade matte, sen kom lucas. som ska bo hos mig den här veckan, mysss. nae nu borde jag plugga datorkunskap, prov på onsdag kommer gå riktigt bra känner jag.
right beside you is were i stand


farsdag

blev ju som sagt en hemmakväll i fredags med tabben, han sov kvar och åkte hem runt ett i lördags då åkte jag till stallet och sen dirket därifrån till emma, hon har ju redan sagt vad vi gjorde den kvällen, beckis , mat , film , alle. sen sov jag hos henne.
åkte hem från henne runt 2 idag och har bara pluggat hela dagen . orkar inte mer nu men måste snart sätta mig med matten. ÅH skolvecka nu med massa plugg..
nu ska vi
 invänta besta syster jossefin så ska vi äta feting mycket mat för att fira att de är farsdag. puss


rebecka ebba emma


emma

trevlig kväll igår. lagade mat här hemma med ebba, senare kom rebecka så kollade vi först film ohså. Sen började vi fixa oss och åkte till stan där vi mötte några. sen gick vi hem till alle och var där till typ ett. då hämtade pappa mig och ebba så hämtade vi lucas. ebba åkte för ett tag sen och snart ska lucas hem och jag till stallet. ikväll blir det bara att slappa, helgerna går så himla fort nu väntar en hel lång skolvecka igen.

fina bilder från spanien.


uppochner



Jag älskar dig lucas rolf anders karlsson ♥


emma

träningen igår gick bra, iris var galen men gick bra ändå. blev en slappis kväll igår med älskling och idag är ebba här vi ska laga mat och efterrätt sen kommer också rebecka. puss

riktigt fina bilder från min födelsedag.


i've got some news for you

igåååår, åkte jag emma och tabben hem till lucas efter skolan. blev bjudna på mat, tack. och kollade på film.
sen åkte jag och tabben hem till honom ett tag innan vi tog bussen heem.
sov direkt typ.
idag har det varit en oändligt lång skol dag känns det som, fick skjuts hem direkt när vi slutat, tog direkt en dusch sen började jag plugga, nu är jag klar med allt och tänkte söka mig mot sängen.
imorgon är det freeedag äntligen, blir idolmys med min pojke på kvällen.



 i swear. this is true.
im holding on to you.


emma

är trött som alltid, känns tomt utan lucas här bredvid mig. pluggar som aset gör jag, måste plugga tyska också och matte. föresten roligt väder det är ute alltså, riktigt mysigt. är på dåligt humör, även fast jag har feting godispåsen här bredvid mig. nae nu ska jag duscha och äta, sen fortsätta med plugget.


alla rätt på provet yesyeysyes

FAST inte riktigt va.

okej bläbla, redan trött på skolan igen lovet va alldeles för kort.
så mycket mer än att vara skolan har jag inte gjort idag.
snart börjar topmodel. det ska jag se. yep.


Anonym om ebba:
Hur fick du så långt hår ? Hur fixar ni håret ? :O
 
s: hur vet jag inte, jag plattar eller lockar typ aldrig håret, har ändå ganska platt av sig självt.
så därför blir det inte så slitet, och det växer då snabbt. :)
hur jag fixar deeeeet? ah du det vet jag knappt själv heh.


emma

vanlig tråkig skola som vanligt, fick vg på matteprovet helt lycklig jag som inte ens trodde jag skulle få g. efter skolan åkte lucas och jag till stan, fikade och gick runt. fick med mig ett par finfina klackar hem och ett par vantar, lucas fick dock med sig destomer. nu sitter vi här hemma och lucas syr in sina byxor och jag försöker plugga, snart ska vi äta sen bara se på tv.

tio månader, du är det bästa som hänt mig. jag älskar dig hjärtat


ebba


ge mig sommmmmmmmmmar. och en kall cola


emma

blev en slappis kväll hos lucas, kollade på shutter och lejonkungen. ebba och tabben åkte vid typ tolv då gick vi och la oss och tittade på idol. imorse fick jag frukost på sängen av min underbaring, efter det åkte jag hem. och idag har jag bara pluggat, lucas är påväg hit igen och vi skaa bara mysa och se på ensam mamma söker.

puss


emma

herremingud har nog aldrig varit såhär trött. maskeradfest igår, mycket roligt. åkte bil hem, köpte max och somnade sedan direkt. idag ringde klockan tidigt, då följde jag med lucas upp så åkte han till sin match och jag fortsatte att sova. vid cirka halv tolv kom han tillbaka, så åt vi frukost sen fortsatte vi att sova. vaknade vid två och sen dess har jag inte gjort något.

ikväll blir det bara att slappa med film och förhoppningsvis massa godis med lucas,ebba och tabben.


VÄRME

har inte gjort något vettigt idag, slappade hela förmiddagen.
åkte till emma typ halv tre, släkten kom till henne sen åkte dom och vi åt osv.
kom hem typ halv tio.
och nu gör jag inget..
imorgon blir det en tidig svängom till stan, ska träffa emma där redan 11
vi ska köpa lite fina saker till kvällen, sen ska vi träna vid 1.
åh sitter här och kollar på massa gamla resbilder. vill åka utomlands typ nu.




vill tillbaka till oman så jävla mycket.
blir psykiskt störd av att rebecka är där nu, precis där. ÅHH


emma

som sagt stockholm igår, hittade inte heller ngt. lite tråkigt. åkte direkt till stallet för att skrämma barnen, blev nog räddare själv, så lite misslyckat. idag fyller jag år, alltid lika trevligt. så senare kommer släkten + lucas och ebba. borde plugga men nae, först måste jag åka till stallet och hämta min sko som jag tappade.
puss





ebbsi

lång dag i stockholm , fötterna verker som bara den.
fick bara med mig två tröjor hem, deprimerande.
är skapligt trött nu , så blir sängen tidigt ikväll.
imorgon fyller bästa emsi år, så har ingen annan plan än att åka hem till henne på eftermiddagen.
puss


if only you were here tonight.

ligger i sängen och pluggar inför tyskaprovet och inser att det kommer gå åt pipsvängen. borde kanske plugga lite mer, har inget vettigare för mig. lucas kommer senare, ska bli mysigt. imorgon ska vi ju till stockholm, jag och ebba. sen efter det till stallet och spöka för dom små barnen.
nae nu ska jag gå ner och hämta kladdkaka, vi hörs kanske senare. 

lite gamla bilder.


ebba

för en gångs skulle gick det så jävla bra att hpoppträna, happygirl.
nu har jag precis kollat på paradise hotel, nu är det topmodel och sen svenska hollywood fruar,
perfekt. allt är perfekt



I was to slow to letting you go..

duktig emma som har skrivit första lässtoppet, tänkte även sätta mig med tyskan men så långt kom jag inte, får bli imorgon istället. imorgon kommer lucas, sen ska jag till ebba och sova för på onsdag är det stockholm som gäller, så kul hoppas jag får med mig massa saker hem. sen på torsdag är det min kära födelsedag. mysigt.

spanien 2010.



emma

hasade fram i leran igår i stallet från 8-5, sjukt himla trött överallt efteråt. åkte hem och åkte och köpte en pastasallad och kollade på ensam mamma söker.
idag har vi varit på ikea och nu ska jag plugga, riktigt roligt.

ni är bra ♥


let's give it a shot

söndag igår, vi åkte runt och letde soffa hittade en tillslut. kom hem runt fem
ganska snart efter det kom tabbis hit, vi kollade på paranormal activity 1 läskig film, sen kollade vi ensam mamma och beck.
han sov kvar här och åkte runt 11 idag.
nu slappar jag bara och kollar på tv, ska hoppträna vid 5 så ska snart till stallet.
bästa lov.
puss / ebba


RSS 2.0