emma

Har precis kommit in från en långpromenad runt hela okka med sebbe, trevligt var det. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på co segermyr. puss


borta bra men hemma bäst

Rubriken stämmer inte riktigt, hade hellre stannat några veckor till i spanien. Har haft det så himla bra, tråkigt att vara hemma men som tur är så åker jag ju på tisdag igen till gotland. Har precis ätit grillat med familjen, har nog aldrig smakat så gott, ska sätta på en film och lägga mig i min egna säng, skönt.



I will walk with my head held high..


ebba

blir ju inte lite avensjuk på emma? men äntligen är det lite sommar här i sverige oxå, har legat i solen dom två senaste dagarna och haft det underbart. hoppas det håller i sig ett litet tag till!
nu ska jag kolla mysa och kolla film. pusss


that
 made everything feel better.


emma

Har det helt underbart har i spanien, vill inte aka hem. Idag har vi legat pa stranden hela dagen och likasa alla andra dagar. Lever typ pa choklad croissanter, sol och bad sa det blir jobbigt att komma tillbaka till sverige. Ikvall ska vi till calella och shoppa lite, blir mysigt. Nu ska jag lagga mig i solen och ata glass. puss.

det är fortfarande dig det handlar om

vädret är inte på topp direkt, det regnar inte men blåser. för. mycket. för att jag ska vilja gå ut. emma är iallafall nerbokad hit den 5e längtar tills hon kommer. nu ska jag väl återgå till inget. puss ebba.



 hade hellre gått ovetande.


i have to act like i don't care at all.

i måndags var jag emma och jasmine på stan heeela dagen. vi åt, fikade, shoppade och pratade massor. vid sju åkte jag och emma hem och runt åtta tog vi bussen till rebecka och umgicks med tjejerna. igår tidigt åkte jag till gotland och ska va där i tre veckor nu. hoppas på att emma kommer ner ett tag sen. nu ska vi grilla. puss från ebba!

emma

klockan ringde vid halv nio, då gick jag upp och åkte till stallet. Hjälpte till ute på banan i spöregn, har nog aldrig blivit blötare. När jag kom hem åkte mamma och jag och handlade sen vidare till ingelsta, fick med mig en söt tröja hem. Nu är jag hemma och ska packa lite till spanien, åker på onsdag. Skönt ska det bli! Ikväll ska jag och josefin se på film och äta massa godis. Imorgon ska jag träffa jasmine på dagen. puss



Anonym: är det där ditt riktiga hår emma? :)
Svar: ja det är det, jag har slutat använda min förlängning nu!




emma

Igår träffade jag ellen på förmiddagen, vi åt mat och bara myste. Vid halv två cyklade hon till stan och jag till stallet för att kolla när linnsan och dom andra red. Efter det cyklade jag hem, duschade och fick skjuts till amanda. Var där ett tag innan vi åkte till lindö till julia och sen vidare till matilda. Mycket trevlig kväll. Jag och amanda åkte hem till henne och sov. Idag vaknade vi vid elva, då skjutsade hennes pappa mig till stallet. Hjälpte till där ett tag sen åkte jag och josefin till hageby centrum, hämtade ante, skjutsade hem honom och sen tillbaka till stallet för grillning med trevligt folk. Nu kom jag precis hem och ska slänga mig i min renbäddade säng och se på gossip girl.  


emma

Igår var vi som sagt hemma hos ebba och åt god mat. Sen samhällsprov som gick bra. När jag kom hem åkte jag och mamma och handlade, hämtade upp rebecka på vägen och åkte till lindö för att kolla när åbackarna spelade match. Idag har jag bara varit i skolan och fikat med klassen, efter det gick jag runt på stan med jasmin, fick med mig en fin klänning. Nu är jag hemma och ligger i sängen och kollar på alla gossip girl avsnitt. Jag ska snart bege mig till stallet för banbygge och sen pizza.

fina virus.


ebba

dagen började bra, hade en mysig förmiddag med mina favorit tjejer här hemma. vi åt god mat och myste innan skolan, som började kvart i två. vi åkte in till dess och skrev ett prov sen slutade vi. ikväll har jag tränat och lite. försökt plugga in matten i huvudet igen. vi ska fika med klassen imorgon, sen på eftermiddagen ska jag skriva slut prov i matte b. sista skoldagen, sjukt vad fort det har gått!

nu lite bilder från idag.


puss!


ebba

intalar mig själv att det här är sista veckan i skolan, och att jag ska orka plugga till dom två sista proven nu. men det går inttee så bra. finns så mycket annat man vill göra, vara ute i solen tillexempel?



chest to chest, nose to nose, palm to palm,
we were always just that close.

so how come when I reach out my finger
it feels like more than distance between us?


emma

Har hunnit med mycket idag, på förmiddagen åkte mamma och jag till ingelsta, fick med mig en söt tunika, sololja och en eyliner hem. Efter det åkte vi direkt till stallet, mötte upp josefin och malin så åkte vi till mcd och sen vidare till jennifer för att kolla på fölet, så himla underbart söt var han. Efter det åkte vi till johannas häst. Nu är jag entligen hemma, trött som bara den. Ikväll får vi se vad som hittas på.


ebba


inte det mest lyckade tävlingsdagen kanske. men tycker om dig ändå puckoponny ♥


emma

Hade en trevlig kväll hemma hos lucas igår, vi åt och såg på high school musical. Gick och ja oss ganska sent, idag ringde lucas klocka på sju. Då åkte han till jobbet och jag fortsatte att sova. Åkte hem därifrån vid elva. Har inte gjort ett dugg mer än att sovit och tränat, som gick jätte bra. Suger att tävlingarna är slut nu när det går så bra. Ajja ska sätta på någon bra film och äta jordgubbar nu.


malta bilder


mer än så blev det inte.
ska snart äta blir en hemmakväll för imorgon ska det tävlas sista innan sommarrren. håll tummen.
puss från ebba


emma

En solig och bra dag, cyklade tillsammans med simon imorse. trevligt, började vid tio, hade geografi och sen hål till klockan halv tre. Ebba och jag cyklade hem och köpte med oss cola och massor jordgubbar och låg ett tag i solen. Vid två cyklade vi tillbaka till skolan, hade en totalt onödig tyska lektion på tjugo min? värt att jag ens åkte tillbaka till skolan. Förövrigt har jag pluggat lite inför provet imorgon, dock inte så mycket som jag borde så det lär gå åt skogen. Imorgon ska jag hem till lucas på kvällen och bada och grilla, det blir mysigt. Nu kommer mammis pch pappis hem med en chicken kebab tallrik till mig, mums.



seventeen months.. i love you


det handlar om dig

kom nyss hem från skolan, slägnde mig direkt i poolen för det är ju sjukt varmt! ska snart åka och träna , sen ska jag plugga hela kvällen, har massor prov kvar. tyvärr. nej nu ska jag njuta av solen ett tag till! pusss / ebba




the worst feeling is when someone makes you feel special, then suddenly leavs you hanging and you have to act like you don't care at all.


ebbbaa

kan börja med att veckan i malta har varit bra, men det var skönt att komma hem igår. åkte direkt från flygplatsen till stallet och tävlingarna, bytte om och allt sen var det dags att sitta upp på sayo som jag inte suttit på på en vecka, hoppade en lb (100cm) och framhoppningen kändes bra hon kändes pigg och fräsch. väl inne på banan gjorde vi en bra runda och dubbelnollade, jag var sista startande och fick dirket beskedet att jag vann, väldigt kul det trodde jag aldrig! efter var det bara att stresssaa, hämta upp emma åka till rebecka och sen vidare. emelie hämtade oss vid 1 sen inatt, och klockan idag ringde halv 8, tälving igen! idag var det regionalt, hoppade först en lb till och framhoppningen kändes inte lika bra, och inne på banan red jag dåligt och var ofukuserad fick inte upp nåt bra tempo, vilket ledde till ett stopp på 4:an och ett på 5:an, båda var mitt fel. sen laddade jag om till la:n (110cm) framhoppningen nu kändes bättre, och jag red mycket bättre inne på banan, hoppade alla hinder klockrent allt bara stämde, men så kommer det där sista hindret som var en kombination och jag klantar mig igen. 2 stopp. jävligt irriterande, men är ändå jätte nöjd med rundan för hon bjöd och hoppade jätte bra! love min ponny.
kom nyss hem nu och har tagit en dusch och ska sätta igång och plugga. wii

några bilder




fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.

en bra dag med det bästa folket. Nu är jag hemma, har precis fixat klart mig. Väntar på att ebba ska bli klar så att vi kan åka till rebecka, sen vidare på lite fest. Imorgon ringer klockan på sex, underbart. gush nej! kort inlägg, so what? pusselipuss.

söt chey


emma

Bra dag, har legat ute i solen hela dagen, världens sommarvärme. Helt underbart! Josefin och jag cyklade ner till stan och köpte med oss paussallad och åt det ute i solen, gottgott. Vid halv fyra cyklade jag till stallet och hade konditionsträning, det gick väldigt bra. Nu är jag hemma, mamma och jag köpte med oss mat och har precis ätit det. Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Skönt är det!


Du kan gråta mitt på gatan

Har haft en bra dag idag, klockan ringde på tjugo över sju då åkte jag direkt till stallet. Har haft en liten tävling mellan oss som jobbar, teoriprov, dresyrtest och hopptest. Fick rida på fina griga, i dressyren var hon super fin och fick jätte bra poäng, i hoppningen stannade hon på första hindret så jag flög av, kul! Trots det blev det en vinst för min del, super nöjd. Ikväll ska jag bara slappa, har precis läst ut svenskaboken, väldigt skönt att slippa ha den hängande över axlarna. Imorgon hoppas jag på att det är bra väder, då ska jag sola. Sen ska jag hinna ner en sväng på stan och på kvällen är det hoppträning.
 puss från emma.


emma

Jag har inte bloggat på ett tag nu, så nu för ni en liten sammanfattning.

Min helg var underbar, tror jag hade den roligaste lördagen ever. Igår hade jag slutprovet i matte b, vinkade hejdå till mitt vg när jag var klar med provet, lite synd faktiskt. Efter provet gick jag hem till rebecka där dom andra tjejerna var och lagade jätte god mat. Vi låg ute i solen hela dagen och åt rabarberpaj och glass.

Idag har det varit gymnasieslaget hela dagen, Eber kom tvåa för att ettorna fuskade lite lätt. Dock så vann dom cheerladingen iaf, duttigt! Jag åkte hem ganska skapligt och somnade här hemma. Har världens huvudvärk, känns som jag håller på att bli sjuk. usch! Ska dricka lite cola och äta kladdkaka nu så får vi se om jag blir frisk. mihihi

kanske inte sötaste bilden, men bästa beckiibuus ♥


RSS 2.0