emma

Igår sov jag hemma hos lucas, vi kollade på tv och spelade fifa haha. Idag började vi skolan vid tio över åtta och slutade tio i två, då kom josefin och hämtade mig, så åkte vi hem. Vid tre åkte vi till stallet och dressyrtränade, det gick faktiskt väldigt bra. Imorgon är det först skola sen hoppträning, sen senare kommer lucas till mig.
Nu ska jag äta lite chips och dipp och skriva lite på analysen. Vi hörs kanske mer imorgon. puss


happppyy girl


var tvungen ett sånt där töntigt leende med mina tänder.
menmen, förövrigt är livet rätt seegt, ponnyn halt, måste skriva analysen
om projektet ikväll, och skolan är bara allmänt jobbig.. menpussändå/ ebba


emma

Sitter hemma ensam och lyssnar på musik och njuter av att vara pluggfri. Har varit en vanlig skoldag idag, ganska jobbigt men funkade. Imorgon börjar jag vid tio och slutar tidigt, skönt är det. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och slappa, nu ska jag värma mig en dr ötker pizza, vet inte hur det stavas men ni fattar. Vi hörs mer
imorgon pusselipuss.

fina vänner ♥




ebba

skolan fick mig idag att känna mig värdelös, så dagen har inte varit den bästa.
och pricken över iet är ju såklart när man kommer till stallet och min ponny är halt. fan nu inför våran sista tävlings säsong och allt, hoppas verkligen det bara är något tillfälligt!


sayisen , vad har du nu gjort?


emma

Började vid tio fick halvt som halvt reda på matteprovet, fan säger jag bara och jag som trodde det gick bra, årets skämt! Hade provet i kultur&idehistorian, det gick bra. fast det borde jag kanske inte säga, för då blir jag väl besviken sen. Idag är det iallafall en pluggfri eftermiddag, så himla skönt. Lucas kommer hit snart, ska gosa sönder honom, länge sen vi träffades. Nu ska jag äta lite, vi hörs imrg. pusselipuuss


Jag antar att vi är tillbaks där allting började

Mysig kväll igår, idag har jag jobbat hela dagen i stallet. Väldigt jobbigt och mina ben är som skumgummi. Nu ligger jag iaf i sängen och pluggar, har lite smått panik för som sagt så vill inte plugget komma in i huvudet, så varför sitter jag vid datorn. Jo bra fråga, inbillar mig typ att det kommer gå bättre om jag tar lite pauser stup i kvarten. Om man bortser från kultur&idehistorian, så mår jag väldigt bra och det gör mig väldigt glad. Nu är det bäst att jag pluggar lite, senare ska josefin och jag beställa pizza och mysa lite. Vi hörs mer imorgon. puss&kram från mig emma.

'


livet är bra

väldigt mysig kväll igår med bästa, vi såg på en lite små läskig film och jag hade svårt som bara den att sova sen haha.
den här dagen har jag änsålänge ägnat tlill att plugga och lär fortsätta så. det vägrar gå in i huvudet tyvärr allt med antiken och medeltiden. menmen det löser sig. bara två dagar kvar nu, fan vad jag ska le sen wiwiwi!


slutar inte längta till stockholm


we like

här sitter jag och inväntar becks och emma när dom kommer ska vi laga lite god mat,
och bara mysa hela kvällen. hihi ♥


we like tunga


emma


Ja jag har det tråkigt, men nu bär det av till ebba. pusselipuss


låt mig höra kärlekens tunga

Idag har det varit en bra dag, började vid tio, väldigt skönt. Ebba har ju skrivit det mesta så finns inte så mycket mer att skriva. Träningen gick super bra, känns så himla roligt och jag ser verkligen fram emot tävlingarna i vår. Vill att dom ska komma nu. Efter träningen fixade jag lite saker sen åkte vi hem. Åt nyss tacos och massor med godis så nu ligger jag helt proppmätt i sängen. Ska kolla vem som vinner let's dance, sen kommer jag nog somna som en stock. Imorgon blir det plugg hela dagen, på kvällen ska vi hem till ebba för lite god mat. Vi hörs.



Du vill höra kärlekens tunga,
säga orden igen,.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall du glömma mig.

Åh Jag älskar dig mer än du
nånsin kommer att få veta.
Lycka till med allt,
men du kommer att få leta.



ebba


två bilder från våran första hopptävling tillsammans, 2008.

idag har skolan gått väldigt fort faktist, började tio och då hade vi projekt, sen lunch sen projekt igen och sen datorkunskap. mamma hämtade mig och emma efter skolan, så åkte vi först till polishuset och hämtade ut passen osv. sen skjutsade vi hem ems sen åkte vi hem. ska snart åka till stallet nu, och hoppträna wii. ikväll blir det bara en hemmaslappar kväll.
puss


lite oldisar


kommer ihåg som igår haha



stor kavaj, snygga stövlar osv..



sööet, liten glugg



bästa danmark






loveu världens bästavän.
/ ebba


emma

hej där, det har varit en tråkig men en ganska kort dag idag. Matteprovet gick sådär, hoppas det gick bra. Imorgon är det helg, sjukt skönt. Ska bli kul att hoppa lite också, på kvällen blir det bara att slappa hemma framför tv'n. Skönt är det. Nu ska jag fortsätta plugga på kultur&idehistorian som inte vill komma in i huvudet. Blev ett kort inlägg, men vi hörs mer imorgon.
puss

två gamla bilder.

 


vet inte vad jag gör

skolans värsta skoldag är över, den långtråkigaste av alla. jag åkte hem direkt efter skolan och sov en stund sen var det dags att börja plugga, kultur och ide historian får jag verkligen inte in i huvudet. känns lite jobbigt. och matten vi ska ha förhör på imorgon som jag kunde för några veckor sen kan jag inte längre, känns oxå lite jobbigt. hatar skolan. vill ha lov, vill fylla år, och vill att emma och jag tillsammans med våra mammor ska åka till stockholm. nu börjar greys, hej dåååå.
/ebba


gamla bilder


emma

Är helt lost i huvudet, vill bara sova men nej har ju fullt med saker som måste göra och femhundratusen olika skolsaker. Gud mitt huvud exploderar typ, vill ha helg och inget plugg alls. Ajja ska sluta deppa, har varit en tråkig dag i skolan med projekt,matte och språk? okej det går typ inte att sluta deppa. Imorgon är det matte prov/förhör, inte kul. Ae ska gå och göra inpackning i håret sen fortsätta med kultur&idehistorian. wihu. puss

skulle inte sitta helt fel nu.


följer varenda litet steg du tar

skönt som bara den med måndag igen, men inte så jätte långt kvar till lov nu..
efter skolan åkte jag hem direkt. skulle vilja ta en riktigt lång sovstund, men det hinns inte med.
bara en vecka kvar nuu, räknar dagarna. frihetimunnen!!!!!


allt du gör allt du säger
 har jag inte längre någon makt över, har inget att säga till om.


emma

Har haft den perfekta helgen, lite fest med bra folk i fredags och en underbar lördag med min älskling. Dock är det dags för en ny skolvecka, inte en vanlig heller för nu börjar projektet om forna brittiska kolonier. fyfan säger jag bara. Nu ligger jag iallafall i sängen och äter pannkakor, ska sätta igång och plugga. Vi hörs!



Jag tycker om när jag ser dig vid min sida.
Jag tycker om när du finns hos mig.
Jag tycker om när jag betyder något för dig.
Jag tycker om när du ler en stund mot mig.
jag tror det aldrig kan bli bättre än såhär.


ebba

igår blev det bara en hemma kväll, och idag gick jag upp ganska skapligt för skulle nämligen träna.
någon sorts fälttävlans inspererad hoppträning det gick riktigt bra och var kuuul.
längtar tills man kan börja träna fälttävlan ute..
annars har jag bara pluggat och slappat hela dagen i stortsätt.
imorgon är det skola igen och två veckors projekt om brittiska kolonier har vi framför oss, riktigt kul!
ae vi hörs :) pusspusss
lite fina bilder

längtar!!!


emma

jobb hela dagen i stallet igår, ganska jobbigt. Åkte hem till lucas på kvällen. Blev bjuden på mat på en väldigt god kinarestaurang, när vi kom hem blev det bad i poolen och bastu. Får inte glömma att vi har spelat massor FIFA också. Nu ligger jag nyvaken i sängen och väntar på att lucas ska komma ner med frukost. Vi ska kolla klart på pretty women sen får vi se vad som hittas på idag. Nu låter det som han kommer, vi hörs kanske mer ikväll.

hej

kom nyss hem från skolan, eller stan. borde sätta igång och plugga lite men orkar verkligen inte.
livet är tråkigt just nu som ni märker. allt är tråkigt. så vi hörs när det är roligare. puss


plötsligt finns ingen


things you've told him all along

kom hem från skolan för ett tag sen, slutade vid tjugo i fyra då åkte ebba och jag ner till stan en sväng och gick på stan. fick med mig ett stickat linne hem. Nu ligger jag i sängen och slappar, borde plugga men orkar inte. Ska kolla på film ist, vi hörs. puss&kram




ebbas tisdag

tisdagar är den värsta dagen på hela veckan i skolan, bara tråkiga lektioner.
när skoldagen iallafall äntligen var slut tog jag bussen hem, sen hämtade mamma mig så åkte jag och träna.
kom hem runt sju och duschade osv, sen har jag inte sågottsom något. kul liv :)



it's a little bit funny, this feeling inside..


emma

ganska slapp skoldag, slutade vid tre. väntade på lucas ett tag sen åkte vi hem och åt mackor och myste.

jag älskar dig mitt hjärta. ♥


EMMA

har varit en skön dag, jos och jag tog bilen till coop extra och köpte massa gott. Nu ska jag cykla ner till stan och möta upp lite tjejer. Vi hörs.
peace out


ebba

somsagt en mysig kväll hos rebecka igår, sen sov ju emma här.
tävling för min del i dag oxå, första klassen gick bra emma slog mig dock så jag kom tvåa.
sen hoppade jag bara en clearround med, som gick super. duttiponny.
sen jag kom hem från stallet har jag bara slappat och så, kollat på solsidan och allt annat man brukar göra på söndagar. skönt med studiedag imorgon blir nog en stan tripp med emmmmsi, och så måste jag nog klämma in lite pluggande oxå.
men vi hörs :)




emma



Maybe you're reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road..



vi är inte dom längre..

blev en kväll hemma hos rebecka igår, melodifestivalen, sen typ en halv skräckfilm tills vi inte vågade kolla mer. Ebba och jag kom hem vid lite efter ett och somnade direkt. Idag åkte vi in till stallet vid tolv för att vara med på tävlingen. Det gick mycket bra för mig. I första klassen kändes det bra men jag red dåligt så fick ett stopp, andra klassen hoppade hon jätte bra och det räckte till en vinst. duktig iris. Nu är jag hemma och kollar på tv, väntar på att mamma ska komma med pizza, gottii. Vi hörs.




för allting leder förr eller senare mot sitt slut

igår var det träning, det gick inte så bra. Efter den åkte ebba och jag hem hit och myste och såg på tv. Idag har vi varit hos mormis och morfis och ätit, nu kom vi nyss hem. Senare ikväll ska vi till rebecka och kolla på melodifestivalen. Imorgon är det tävling. Ja det var allt för mig. puss och kram




om du ändå kunde se vad som är viktigt

kom precis hem från skolan, har varit en tråkig dag. Nu ligger jag i sängen ska snart städa mitt rum, är på städhumör. Ikväll blir det träning sen bara att vara hemma. skönt är det, nae bäst jag sätter fart. Vi hörs
emma







att försöka glömma är ingen ide'

Sitter här hemma i soffan framför datan, är trött som tusan även fast jag har sovit typ hela eftermiddagen. Ikväll kommer iallafall lucas hit, det blir mysigt. Imorgon är det fredag och på måndag är det studiedag, livet är allt bra ibland!



ebba

det blir bara jobbigare och jobbigare för varje dag att ta sig upp på morgonen, men man kan ju glädja sig åt att det är fredag imorgon!
hade bara tre lektioner idag, men tre väldigt sega lektioner så dagen kändes väldigt lång ändå.
jag kom hem runt kvart över två och satt mig direkt med engelskaboken som ska vara utläst imorgon.
jag tog en paus från den för ett tag sen , men borde nog återgå nu nså jag hinner klart!
snart ska jag åka till stallet med.
vi hörs puss :)



jag lever med mina minnen, och sår som ingen kan se.


allt påminner mig om dig

gick just upp ur ett varmt och skönt bad. det fick tankarna att snurra runt alldeles för mycket, så nu ska jag gosa ner mig under täcket och försöka sova.
jag längtar till helgen, då vill jag hitta på något med mina underbara vänner och ha kul.

/ ebba


so you think your dream is over

hej överlycklig tjej som fick g ppå matte provet, hörde alltså inte till halvan som fick ig. aldrig blivit så glad.
blev mindre glad när jag insåg att min mobil plötsligt var borta, hade glömt den på en stol i cafet? som tur var hade amanda lämnat in den så jag fick tillbaka den!
efter skolan gick emma och jag somsagt till stan och mötte upp clara för en fika, alltid lika trevligt för vi har alltid lika mycket att prata om.
nu står maten klar så det är dags att hugga in. vi hörs :D / ebba
lite fina gamla bilder, :)


Even angels have their wicked schemes.

Hej där! Igår var det hela 14 månader med min lucas, fick fina blommor, sen såg vi film och åkte och spelade badminton på kvällen. Lucas vann som vanligt! Efter det åkte vi hem och sov. Idag började vi vid tio med svenska, sen fick vi tillbaka matteproven. haha halva klassen hade ig, stackars våran lärare hon såg ledsen ut. Efter skolan åkte ebba och jag ner till stan och mötte upp clara, sen blev det fika på fräcka och massor med prat, väldigt trevligt. Fick även lite spontant med mig en söt tröja hem, alltid roligt tycker jag.. men inte min plånbok som förövrigt är tom nu. Längtar redan till månadens slut, fast det är ju en bit kvar dit. Nu är jag iallafall hemma och tittar lite på tv, ska äta lite mat nu och sen sova. Vi hörs mer imorgon!
LOVE emma


springer bort från verkligheten



dagen började med matte prov som var alldeles för svårt. inte ens okej.
sen massa andra tråkiga lektioner. efter skolan gick jag till stallet i den sköna vårsolen.
kom hem för ett tag sen och nu ska alla andra i min familj äta semlor förutom jag
för jag hatar semlor. jag ska äta passionsfrukt istället ♥ nu vet ni.
PUSS


deep below it burns



så bra bara./ ebba


.

famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar. han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godnatt. tillsammans skrev vi kärlekshistoria. ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.

jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. inte ens en tå lät jag snudda i marken. hade han släppt taget hade jag fallit hårt. det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.

det vackra sa farväl och jag försvann. jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom. månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit.

jag hittade bitarna till slut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever. min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. till min fina bok, under mitt täcke och skrev.

det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”. det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. jag var rädd för att sluta älska honom. nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.

att börja älska handlar om att se en framtid med honom. att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att de fanns på riktigt. jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. till slut blev han en person jag för en tid föraktade. men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.

efter en tid slutade mina tårar rinna. för varför ska man gråta över sin så kallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt. för en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. och vet ni, det är sant..

 -victoria törnegren,


Det handlar väl om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns, att stå med sitt hjärta i handen och tveka, vågar jag ge bort det?
ja men det är väl klart det är skitläskigt när vissa har gjort precis vad de velat med det. kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre. hej då nu drunknar jag.

Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din.

Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man iallafall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att det lämnas tillbaka trasigt..

-michaela forni,


sjukt hur fel man kan ha om en person.

Igår var jag hemma hos lucas på kvällen, vi åt och såg på solsidan. Idag började vi vid tio och hade en helt vanlig skoldag. Nu kom jag precis hem och ska sätta igång att plugga matte, har ju prov imorgon. Inte kul. Kanske är bäst att jag sätter igång, vi hörs kanske senare! puss och kram/ emma


jag kan ändå le

väääldigt bra kväll hos rebecka igår som sagt var!
jag var skapligt trött när mamma och pappa hämtade mig idag hos emma vid tio för vi skulle åka på träningstävling.
det gick faktist riktigt bra.
förutom att plugga matte har jag inte gjort mycket alls idag. är trött som bara den så ska snart sova.
puss från ebba



- en som ligger bredvid någon utan att känna att den vill ligga där för evigt.


emma igen

blev en bra och lyckad kväll hemma hos rebecka igår, ebba och jag kom hem cirka halv tre och somnade direkt. Idag ska jag på släktkalas, sen får vi se vad som hittas på.
LOVE


emma

Två bilder från dressyrträningen igår, min fina iris. ♥


ebba

träning igår, vilket gick bra faktist! sen hem och in till stan , bio som emma sa.
den var bra tyckte jag meed. sen hämtade pappa mmíg och erik så åkte vi hem och sov nästan direkt. han åkte nu för någon halvtimma sen och jag ska snart in till stallet. ikväll ska vi somsagt hem till rebecka!
PUSS


rebeckutt får stå för bilden


this is our lovestory

Det har varit en bra vecka, som har gått ganska fort. Igår var det träning, den gick åt helvete. usch vill inte ens tänka på det, satt totalt och åkte häst typ. Efter träningen åkte iallfall lucas och jag hem och åt, sen vidare till stan för att gå på bio med ebba och tabben. Vi såg min låtsas fru, jag tyckte den var väldigt bra och rolig faktiskt. Efter bion åkte lucas och jag vidare hem till johan och lena där mamma och pappa var, vi spelade lite bowling på wii, och sen åkte vi hem. En väldigt mysig kväll! Idag vaknade vi ganska tidigt, lucas åkte hem vid elva och nu ligger jag här i sängen. Snart kommer farmor med sakerna jag beställde från hm, sen ska jag till stallet och rida privatlektion.
Ikväll ska jag hem till rebecka för lite mat med tjejerna, sen senare kommer fler människor så blir det lite fest, trevligttrevligt. Nae nu ska jag ta tag i livet och gå och byta om.

LOVE EMMA


ebba

det blir ju lite tjatigt att skriva samma sak varje dag.
skola-hem-träna-sova. men nu vet ni ännuengång!


räknar ner dagarna till malta.

förövrigt är det fyra månader med min finaste idag ♥


emma

En helt vanlig jobbig onsdag, fick dock mgv på geografiprovet vilket gjorde hela min dag. Efter skolan följde lucas med mig hem och vi har bara pluggat matte och ätit massor. Nu ska jag gå och byta om, vi ska nämligen till racketstadion och spela badminton, kulkul. Bäst jag byter om, Vi hörs! puss&kram


ebba

mysig kväll med emma igår!
dagen i skolan har varit den värsta på länge, as seg. efter skolan gick vi till stan en stund sen vandrade jag vidare till stallet och tränade. sen jag kom hem har jag umgåtts med min syster som är hemma några dagar.
just nu kollar jag på tv, men är så trött så ska nog sova istället.
vi hörs :)


Postat av: sofia
ebba - härlig mössa, vart har du köpt den? :)

S: förlåt för att jag är så seg på att svara.
mössan är köpt på vingåkers factory outlet.
osäker på vad den kostar i en vanlig butik, men runt 599kr.
jag köpte den där dock för bara 399! :)



no one else can feel it for you.

Måste ha varit den jobbigaste dagen ever i skolan, dock fick vi sluta väldigt tidigt på datorkunskapen vilket var mycket skönt. Efter skolan åkte jag ner till stan och mötte mamma, vi köpte lite badrumsgrejer, och jag fick även med mig hem en tröja och en smyckeshängare. Nu har vi precis ätit, ska plugga lite mer matte sen ska jag gå och lägga mig tidigt. Sovmorgon imorgon, skönt. Nae nu ska jag plugga. Vi hörs! puss


RSS 2.0