i wont get you out of my mind

fredag. träning sen bio saw 3D, var typ inget 3d alls, mest som en vanlig film. men sjävla filmen var iallafall bra.
läskig ibland oxå haha.
idag plågade jag mig upp tjugo över sju. why ? för emma och jag skulle kolla på när tabben och lucas spelade innebandy match vann gjorde dom. duktigt :).
sen gick vi en stund till stan , kom hem runt 11.
nu gör jag inte nåt vettigt alls, har precis duschat.
blir bara hemma ikväll, är as trött.
hur skönt med höstlov nu då förresten. wo
längtar till onsdag stockholm med emmsi.
ae vi hörs


när vi var i stockholm.. för länge sen förra året?


pontiman


var tvungen. tog den från emilia.
så jävla söt typ som emmas tyska lärare, nästan lika söta


want you to make me feel like im the only girl in the world

okej, kan ju börja med att hålla med emma om matte provet. åt helvete vad svårt det va.
intalade mig att inte ge upp, satt med samma tal i flera timmar kändes det som men kom ändå inte fram till något rimligt svar, så jag trotsade min intalning och gav upp. inte okej.
redan där klockan 8.10 va min dag förstörd alltså.
sen körde vi svenska på det, sen avslutade med naturkunskap.
slutade redan 13.50, riktigt tidigt om man jämför.
åkte hem dirket, somnade och sov ett bra tag.
har gjort lite engelska uppgift nu, det var allt. inget mer plugg på en hel jävla vecka. puh
firar med bio imorgon kväll somsagt, lär kissa på mig. men delugnt.
/ ebba



åhh längtar efter min bästa.


emma

famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar. han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godnatt. tillsammans skrev vi kärlekshistoria. ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.

jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. inte ens en tå lät jag snudda i marken. hade han släppt taget hade jag fallit hårt. det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.

det vackra sa farväl och jag försvann. jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom. månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit.

jag hittade bitarna till slut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever. min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. till min fina bok, under mitt täcke och skrev.

det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”. det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. jag var rädd för att sluta älska honom. nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.

att börja älska handlar om att se en framtid med honom. att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att de fanns på riktigt. jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. till slut blev han en person jag för en tid föraktade. men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.

efter en tid slutade mina tårar rinna. för varför ska man gråta över sin så kallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt. för en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. och vet ni, det är sant..

 victoria törnegren, väldigt fint skriver..


emma

matteprovet gick åt helvete rent ut sagt, måste ha varit det svåraste jag gjort. nae usch och fy och blä. inte så kul heller att vissa lärare lägger prov direkt efter lovet, lixom är inte lov till för att man ska vila upp sig? nejnej tydligen inte för nu har man feting tyska provet.
bokade nyss biljetter till saw 3d på fredag, ska bli roligt även fast jag kommer dö, menmen.
nae nu ska jag plugga lite engelska, puss.



tack för att du är min

you're my heart, my soul my only reason..
jag älskar dig ♥




emmaSofieKarlsson

tråkig skoldag, lucas sov här igår vi såg på film och bara tog det lugnt. han fick ligga kvar imorse medan jag fick gå upp, inte tilldragande. struntade i tyskan och åkte hem, har sovit ända tills nu typ, inte bra med tanke på att vi har matteprov imorgon menmen.


vill tillbaka till värmen.


emma

myskväll med älskling igår, vi gick och såg paranormal activity, som var mycket läskig. den höll på till elva, så idag är jag väldigt trött. tråkig skoldag, matten var inställd så åkte en sväng till stan med becka och ebba, sen tillbaka till skolan på stödmatte. känner mig sjukt duktig. nu ska jag duscha sen slänga mig i sängen. pusss.

fyra bilder från helgen.


im right where i wan't to be

igår var det dressyr tävling för min del, kom hem sent för startade andra klassen tjugo över fem.
men iallafall så kom emma till mig runt åtta och sen drog vi till sissela trevlig kväll, åkte hem typ halv tre somna direkt.
idag började jag med att ta en lång sovmorgon och sen red jag på eftermiddagen.
kvällen har bara bestått av pizza och slapp. trött som bara den och halsen värker så blir sängen snart för imorgon är det skola igen roligt som bara den. men snart lov.

puss från ebbaa


bästavänis ♥


emma

först träning på min bästa, gick så himla bra, hon var så duktig. sen hem och vidare till rebecka, sen vidare till stan. trevlig kväll.

puusss

bilder får ni




emma

sitter här med min kära pojkvän, vi har pluggat matte vilket inte gick så bra. nu sitter han och äter glass med colasås, och jag sitter här. skönt med fredag imorgon, fårse vad som händer, på lördag blir det iaf paranormal activity med några tror jag. nae nu ska jag underhålla luczziiboii lite. puss

störst av allt är kärleken ♥


ebba


för dig, ska jag göra det tusen gånger om


emma

hemma från en underbar vecka i spanien, har haft det super. ni får bilder när jag orkar puussiis.


i guess we gave it a try

helgen, slapp dag i fredags sem jag har skrivit. typ flera gånger, sen i lördags chilla sönder på dagen så vi fick sterssa heehhe vi åkte till någon fest i åby typ vid tio eller något, men åkte hem ganska snart typ halv 1?. hem till rebecka och laga mat mamma hämta mig vid två.
och igår gjorde jag inget typis, jo pluggade.
emsisen kom hem igår oxå äntligen!
idag var det skola igen wowhohoh. började dagen med geografi prov helt okej gick det faktist. fast så ska man ju inte säga? för då kommer jag bli besviken sen när jag får tillbaka det.
efter skolan gick jag och emma ner på stan en stund, sen bussen hem. care?
ska träna kvar över åtta, kallt som fan kommer det bli men ser fram mot ett bad när jag kommer hem.
nu ska jag försöka lösa alla dessa svåra mattetal.
latero.
/ ebba


Gästblogg!!

Rebecka här!
Första gången jag bloggar så förvänta er inget bra av mig!

Ebba och Emilia kom hit vid åtta, vi åkte till konsum och köpte massor svull så nu är vi lagom feta alla tre, det låter väl tilly? Sen blev det att glo på Idol och trycka i sig alla onyttigheter vi hade köpt. Nu börjar vi bli lite halvsega så det är väl dags att rulla in till sängen snart.

EBBA, TACK FÖR ATT JAG FICK SKRIVA NÅGRA ORD PÅ ERAN FINA BLOGG! 
Pussis på dig :* 


tjena, tjena TJENA

nu är jag hemma hos lilla beckiis, med emilia oxåå.
inte tilly
kom hit runt åtta, åkte och köpte godis osv.
sen kollade vi på idol. arnearnearne
sen det tog slut har vi mest vart med hampus och sådär. helt k.
eftersom min mobil fortförANDE inte vill dela med sig av sina bilder så får ni inga.


millisen och....


beckis till vänster


bara för i ikväll


idag var det varmt här i sverige, så pallrade mig
ner till stranden och tog ett dopp. riktigt skönt.
FAST NAE


don't let go, never give up it's such a wonderful life

ae, lite ovärt att blogga.
händer ju ändå bara en sak om dagarna, skola och plugga nej oj två saker.
kul heheeee.
saknar tabbiiis oxå . åh ibland suger livet





har ni sett det fina nya hålet i mitt öra/huvud


snart så flyger du bland stjärnor

det var fyra snabba lediga dagar. herreee, det var ju onsdags kväll nyss och nu är det söndag helt plötsligt.
igår var jag på stan med mamma och emelie, fick med mig två par snygga skor och en jacka. tack mammsi ♥
sen åkte vi till mormor och åt, sen till emma för att sen åka vidare till rebecka som emma sa.
kvällen slutade med att jag sov hos emma oxå.
åkte hem från henne tidigt idag, för hon skulle till farmor. sorligt att säga hej då till henne då. haha. men seriöst. det var det. esh en vecka går fort. det gör det va? ja.
annars har jag mest pluggat idag,. alltid lika kul
laddar inför en kul skolvecka nu. det är vad jag gör.
min mobil sladd och min mobil är inte vänner helt plötsligt så har inte några bilder över huvudtaget.
kul.
hej
kan ju sluta säga vem som skriver eftersom emma har tagit ledigt och dragit långt bort.
ebbaebba håller er uppdaterade






min vän. ha ddet bra eller hoppas du har det bra du har ju redan åkt.


emma

blev lite tjejkväll hemma hos rebecka och lovisa igår med disa, evelina,sara, bella, ebba och jessica. trevligt gick och åt på donken, sen åkte ebba och jag hem. idag blev vi väckta vid halv elva. då följde jag med pappa och lämnade kaninen till farmor. nu är jag hemma och ska packa klart. ska åka till flygplatsen vid fem, så ska nog sova ett tag nu innan.

ha det så bra hemma i det kalla vädret ♥

tre bilder som jag tog från sara, från igår.


emma.

blev ännu en mysig kväll hos lucas igår, nu är jag hemma och ska packa det sista. tror min väska kommer bli för tung med tanke på att jag måste ha med feting geografiboken, sorgligt.. ikväll ska vi hem till rebecka, och imorgon ska vi hem till frarmor och äta. sen bär det av till flygplatsen och spain.

för dig ska jag göra det tusen gånger om. jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar..




emma

har blivit en slappar dag med min älskling, han sov här igår vi åt pizza, spelade skipbo med jos och felix och kollade film. mysmys. idag har vi pluggat, lucas åkte hem vid typ fyra då åkte jag till stallet. hoppade på magnum, gick ganska bra. han var duktig. nu ska jag fixa mig, sen åka till lucas och kolla idol. vi hörs imorgon. puusss


för jag brinner

ingen skola idag, skönt som bara den.
så tog en riktig sov morgon, och sen pluggade jag lite på förmiddagen.
någon gång runt tre kom tabbis hit och åkte för ett tag sen.
ledig imorgon oxå, men måste plugga endel.
nu är jag riktiiigt trött. så. godnatt.


/ ebbbss


emma

emma här ja, vaknade för ett tag sen och nu har jag börjat packa, och laddar ner massa musik till mobilen. ska bli sjukt skönt att åka. igår gjorde ebba och jag inte speciellt mycket, papput kom hem och jag fick min älskling parmyfeen. luktar så gott, lovli.
idag ska jag plugga massor, så jag slipper sitta i spain. ikväll ska jag åka och rida bobban, sen bara sova.

peeacee ouut.


cause it's gonna be all heartbreak.

är trött, som alltid typ. fick vg + på matteprovet wihhuu överlycklig tyyp. idag har lucas och jag pluggat lite men mest myst bästa han. imorgon äre fyllebrännboll som jag dock inte ska vara med på, har ont i halsen och känner inte för att bli sjuk.
sista dagen i skolan imorgon på typ mer än en veckaaa, studiedagar torsdag och fredag, sen åker vi. skönt

puss från emma


tusengångerom

pluggaplugga.. samhällskunskapen dödar mig lite.




för dig har jag låtsats och dålt mina tårar.
med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.

jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
för dig ska jag, göra det tusen gånger om.

han gör det igen, daniel adams-ray. gudbevaremigväl.

/ebba adams-ray typ


it always starts the same

bloggade aldrig igår ledsen, förlåt, sorry.
gjorde inget speciellt, var och åt god mat hos farmis och sen var tabben hos mig hela kvällen.
idag var det skola igen, sen stan med emma ett tag sen direkt hem och plugga, sen tränade jag och nu har jag precis duschat och tänker faktist sova.
vi hörs. pusss



åh kram


i love u


recklessly, headlessly in love with you.

kom precis hem från skolan, eller rättare sagt från stan. vi slapp matten idag, så ebba och jag gick en sväng på stan. idag ska jag försöka skriva klart samhällskunskapen vilket inte kommer gå, men man kan ju alltid försöka. så borde kanske sätta igång, mina inlägg är väldigt tråkiga nu för tiden, men finns inte så mycket att skriva om när mitt liv typ i stortsätt bara består av plugg, kanske överdriver lite men seriöst har massor nuu, men ska väl inte klaga snart åker vi ju faktiisktt, puusss och kram från emma

du är underbar, jag älskar dig ♥


I guess you can hang with me.

är sjukligt trött, blev en trevlig kväll igår. mycket god mat, och mitt armband blev mycket fint. glömde kanske berätta att vi var hos dom vi ska till spanien med, sen var det en tjej där som hade ett företag typ och gjorde egna armband, så fick man designa sitt eget typ, väldigt kul
. efter skjutsade josefin mig till lucas, vi tittade på idol och myste. idag har jag inte gjort så mycket mer än att pluggat, snart kommer lucas hit.. fårse vad vi hittar på. jag måste göra klart dom här samhällskunskapsfrågorna som är as svåra typ. så borde egentligen inte hålla på och göra annat, som att blogga typ?

funderar på att även jag klicka hem ett par skor, josefin ska ha dom gråa.. så blir nog dom svarta så kan vi swiitchaa lite. puuussss ♥


ebbawoho

det var ett tag sen jag bloggade. har inte ens tänkt på att göra det..
i onsdags var jag och hopptränade. gick helt okej förutom att jag fick äta grus en gång.
i torsdags började skolan med matte prov i två timmar. ingen komentar.
efter skolan följde jag med tabben hem.
igår fredags var det skola, sen träning hade qulis som var super duktig :)
sen på kvällen var det ju lokalfest. nice..?
idag har jag tävlat och inget att skryta om.
ikväll tänker jag bara vara hemma och slappa. behövs.




aye ser typ ut som hon står still och jag bara är allmänt dålig, men nae så var det ju inte rikitgt va



pussssssss


emma

trevlig kväll igår, först hemma hos rebecka med lite folk, sen vidare till lokalfest. det var väl halvt som halvt kul, åkte hem ganska tidigt.
nu vaknade jag för ett tag sen och hamnde här, ska sätta igång och plugga samhällskunskap.. kul

nae, men ovärt inlägg fast puss ändå

vad gör vi nu kör vi

hemma hos rebecka, snart lokalfest. enjoy

RSS 2.0