I wan't you to take over control.

vaknade för ett tag sen, ligger fortfarande i sängen och väntar på att klockan ska bli två. ska träffa lucas på stan vid halvfyra sen åka hem till honom. mycket bra lördag kommer detta att bli. har inte så mycket att skriva så vi hörs en annan dag. puss

två gamla sommarbilder.


emma

nu har min jacka kommit. den var helt ok. inte som jag hade tänkt mig men helt ok. Idag hade vi bara två lektioner i skolan så vi slutade vid halv tolv, då gick emilia och jag och åt sen gick jag förbi stan och köpte en liten present till ebba som det är så synd om. josefin hämtade mig så hämtade vi johanna sen åkte vi till ebba, glad blev hon. Efter det åkte vi till ingelsta och åt mat. Hoppträning var det ju idag också. gick dåligt, hon var vild och jag höll på att ramla av hela tiden. När jag kom hem var carro hos oss, så vi åt och kollade på tv. mys. Imorgon ska jag bara sova ut, sen gå på stan med lucas sen får vi se vad vi gör på kvällen. Nu är kl kvart i tolv och jag ska sussa, så vi hörs kanske imorgon. pusselipuss.


du gör mig så glad

jag har världens bästavän.

jag älskar dig emma
/ebba


emma

ganska slapp skoldag både igår och idag. igår åkte jag hem till lucas efter skolan som låg hemma och var sjuk. överraskade honom lite, och väldigt glad blev han. idag efter skolan åkte jag hem till ebba som även hon är sjuk. vi bakade chokladbollar och jobbade lite matte. nu kom jag precis hem och ska snart gå och lägga mig, är jätte trött. imorgon slutar jag halv tolv, känns nästan ovärt att gå till skolan, menmen. nu ska jag ringa till lucas sen kallar sängen. pusss


ebba

vill bara gömma mig.
ska krossa alla speglar.
vill bli frisk.


emma

sanna om ebsi: vad är det som är speciellt med era förhållanden och vad tycker ni är viktigt i ett förhållande?

Svar:
Jag kan bara skriva vad jag tycker är speciellt med mitt och lucas förhållande och det är nog att vi är så tighta. Han är lixom inte bara min pojkvän utan även typ min bästavän. Han finns alltid där och stöttar i alla lägen. Det är nog det som också är viktigt i ett förhållande att man ställer upp för varandra och såklart har kul tillsammans.


ebba är glad osv

nae, äter pencilin och har legat hemma nu i två dagar med feber.. det är så jävla tråkigt, dör på det.
och lite panik. psyk. ångest. på att missa dom första lektionerna i matte b, kulit att komma efter från början :D
ae, ska inte plåga er mer med deprimerande ord. vi hörs

kul med jul

försökte rotera.


emma

friluftsdag diag ju. gick upp och cyklade till skolan, lixom cyklade? måste varit det värsta jag gjort på länge. mötte upp ida vid skolan så gick vi och letade efter en lärare. men sen visade sig att det inte var ngra lärare där utan man behövde bara skriva upp sitt namn på en lísta, sen fick man göra vad man ville. så satte mig på cykeln och åkte hem igen. nu ligger jag i soffan och njuter typ? ska fortsätta göra det ett bra tag.


emma igen

och nu var man pank då.. sitter och gör av med alla mina pengar på saker. har köpt min fina jacka nu, längtar tills den  kommer. vill ha mycket mer saker, men dessvärre är pengarna slut nu, tråkigt. skulle gärna ha ett jobb om man säger så. funderar faktiskt på att gå och lägga mig nu, ska nog göra det. puss igen


emma

skola igen efter en bra helg. i fredags var vi som sagt hos lucas och lagade mat, gott blev det. han och jag somnade vid ett och vaknade dagen efter vid halv elva och åkte in till stan eftersom dom skulle spela match. på kvällen var jag bara hemma eftersom jag jobbade hela söndagen. på kvällen kom lucas och vi gjorde efterrätt och kollade på solsidan. imorgon är det friluftsdag, efter det ska jag med ida till stallet. nu ska jag äta god mat som min syster har lagat. puss


ebsi

mycket trevlig kväll igår. och en mysig natt hos min bästa ♥


snart är det jag som är kung

fredag, äntligen. skoldagen var väldigt kort.
kom hem för någon timme sen ungefär. väntar på att klockan ska ticka
för vid fyra ska jag åka in till stallet och hoppa. sen åker emma och jag hem till lucas
där även erik är, så ska emma och lucas bjuda oss på tre rätters. gott!
sen sover jag hos erik. ♥  vi hörs väl imorgon puuuuuussss
/ ebba


sayonara van bokshout


don't need nobody

tråkig skoldag, fick iallafall tillbaka matteprovet, vg. nöjd! finns inte så mycket att säga om saker och ting. så struntar i det och sover lite istället.


ebbba

tjo. kom precis hem för ett tag sen, inget plugg att reda ut vilket känns riktigt skönt.
nu väntar jag på mat, och väntar även på älskling, emma och lucas. dom ska komma runt sju, och erikisen ska sova kvar här sen med. dags att vänta lite mer nu.
PUSSSSSS


nymålade naglar


ebbs

lyckades överleva den värsta skoldagen på hela veckan.. trots. allt.
vi fick sluta lite tidigare och så gick dagen faktist ganska fort med.
annars idag har jag tränat och sen bara varit hemma.
kollat lite på spanskan som vi ska ha ngt förhör på imorgon.
påtal om imorgon ska jag vara med min älskling efter skolan
(imorgon alltså).
nu ska jag sova. ja det ska jag, och hoppas på en ohal dag imorgon.
farligt att var ute nu. eller hur?
eh, GODNATT


you split my personality


emma

en väldigt jobbig skoldag, skulle egentligen slutad vid tjugo i fem. ( borde inte vara lagligt) men som tur var så fick vi sluta tidigare. efter skolan kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem. sen dess har jag bara pluggat på tyska glosor och kollat på tv. Ikväll kommer lucas hit, får se vad som hittas på då. nu ska jag plugga lite till, höres. puss



home is whenever i'm with you.


ebbbbbbbbba

måndag, och tillbaka i skolan.
måste ha varit den värsta morgonen i mitt liv.. typ. AS halt när jag gick till bussen bara väntade på att jag skulle rammla. sen när jag väl kom fram efter 20 minuter fick jag sitta och vänta på bussen, när den väl kom stannade den direkt för att den var trasig. kul. tog väl ca 30 minuter med bussen in till staden, dog.
när vi äntligen kommit fram fick jag vänta ett år på spårvagnen. sen kom jag äntligen fram, och då. ae inte värt att skriva. uppiggande ord av svenska läraren osv.
bra dag. ikväll har jag iallfall hopptränat, på sayo och ridit en annan pollis vid namn ratino. as fin.
emma henkade och på hemvägen åt vi mcdonalds. goooottt nu ska jag duscha och hoppas att en trevligdag väntar mig imorgon.. fast det gör det inte. 8.10-16.40!!!!


söt ju

fin hest.


sayo oxå fin hest.


söndag

somsagt åkte vi hem till melker igår med lite folk, det var trevligt. pappa hämtade mig och emma runt tolv, då åkte vi hem hit och sov.
idag har vi bara slappat och kollat på tv, och nu åkte emma nyss hem.
ikväll kommer erik hit, som jag längtat.
pusss


/ ebba


emma

är trött tjej, har städat mitt rum. rent blev det! igår var lucas här. vi åt trerätters. till förrätt skagentoast, sen kött och pomme, sen chokladpudding/glass till efterrätt. mysigt. idag vaknade vi vid cirkus halv ett. lucas fick frukost på sängen sen gick vi upp. ikväll ska vi hem till melker, ska bli trevligt. nu ska jag äta chokladpudding, om en timme kommer ebba.


sjunker lite lägre

direkt proponalitet, funktionsbegreppet, likformighet, potensekvationer, skala osvosvosv
det snurrar i min skalle..
dör på matten. pluggat det i minst sex timmar idag. lägntar tills imorgon när det är över.
förövrigt är det kul att vara tillbaka i skolan.. fast nae. håller tummen för en kväll med min älskling imorgon, det behövs.
nej, dags att återgå. hörs när det finns tid.
pusssss från ebba


emma

är trött! har inte gått utanför dörren på hela dagen. har endast pluggat matte, men inte fan blir jag smartare för det. Jag blir depp, dumma lärare som sätter matteprov första veckan. usch jag orkar heller inte gå upp tidigt imorgon. gud vad jag klagar, men det får man göra sista dagen på lovet. eller hur? längtar redan till sportlovet, men innan det väntas flera veckor av massor plugg. så det är väl lika bra att starta redan den här vecka med ett slutprov i matte. Eller inte. nae nu ska jag göra något vettigt. kisses and hugs from me.



what would i be without you two!


im coming home

Har inte mycket att komma med, helgen börjades med att spendera med min kära pojkvän. Och i lördags var jag bara hemma och tog det lugnt.
Igår samma sak, har hunnit plugga lite matte och fått ångest inför att skolan börjar imorgon.
Nu ska jag börja repitera allt vi gjort i matten inför slutprov i matte a på torsdag. Vi hörs om jag överlever.
/ Ebba



let the rain wash away, all the pain of yesterday


emma

kom hem från stockholm för ett tag sen. har haft en underbar helg med min finaste. vi firade våran årsdag, shoppade och åt massor god mat. Det skulle inte kunnat blivit bättre.

jag älskar dig


diamonds are forever

onsdag- slapp dag hemma, vaknade runt tolv och började plugga matte.. sen åkte ja till stallet och red liiite.
kom hem nu för ett tag sen, ikväll ska familjen ut och äta. trevligt.
imorgon ska jag sova och plugga på förmiddagen och sen hoppa en liten clearround på klubbtävlingen.
sen kanske linköping med emelie om jag kan tvinga jag kan tvinga med henne .
/ ebba



sayo back in the days


emma

blev en pluggförmiddag med ebba, senare åkte jag,josefin och mammis till lindköping. fick med mig lite saker hem, bla en ridtröja, vanlig tröja och underkläder. måste spara mina pengar till stockholm nu. jag och lucas åker på fredag och är borta hela helgen, läängtar. nu ska jag se lite på tv, sen ska jag faktiskt sova. puss



 du är underbar, jag älskar dig så mycket.


i feel on top of the world

dom senaste dagarna har jag varit för trött för att göra något överhuvudtaget. kul.
erik skulle kommit hit igår men han va sjuk, stackarn.
nu sitter jag i soffan , och kollar på the city marathon. har försökt plugga lite matte men jag kan inte koncentrera mig. men emma och jag ska träffas imorgon och jobba massor. vi ska även ta en fika med clara på eftermiddagen.
ikväll ska jag hoppträna, och emelie kommer hem mysmys.
nu ska jag fortsätta med att göra inget. puss från ebba


emma

åkte till lucas igår och sov där, vi kollade på film och han badade. idag vaknade vi vid halv två då åt vi frukost sen gjorde vi mat, det blev såklart våran specialitet ostsås. även jag badade idag, as varmt var det. som att bada bubbelbad nästan. iallafall så följde han mig till bussen vid sju, och sen dess har jag bara slappat. ska titta på arn nu.. imorgon ska jag plugga matte, ser inte fram emot det. sen ska jag försöka få med mig min syster ner på stan, kanske kan hon bjuda på en liten fika, då har jag tur. nae nu kallar tv'n. puusss

bada bada och bada



emma

nyårsbilder



he is perfect 2011

det blev ingen gröt igår sen som tur va, vi slog på tre rätters istället. mycket bäätttre..
det blev iallfall att vi gjorde oss iordning och så och åt hos rebecka, emma, jag, ellen, jenny och rebecka.
sen vid tio tog vi bussen ut till ljunga. va där ett tag sen lindö.. hem.
det hela började iallafall bra kunde slutat bätttre och tidigare för va så himlans trött men aja.
emma sov hos mig oxå och vi sov till halv två hade kunnat sova hela dagen känndes det som, var och är jätte trött. förstår inte varför jag inte sover än..
ska göra det nu.!
/ ebba

två bilder från 2010 hehhh.

söt bild, bästavän


titta vad jag hittade. bästasystrar


RSS 2.0