emma

Hade en mysig kväll hemma hos mig igår, med idoltittande och massa godis. Idag har det varit en allt för slapp dag. Har typ inte gjort annat än att sova och inte blir man piggare för det. Åkte iallafall till min fina häst ett tag och red lite barbacka och släppte honom i manegen, han är allt för söt. Nu sitter jag i soffan med mami och tittar på så mycket bättre. Måste hålla mig vaken till kl 24.00 för då kommer tabben och hämtar så åker vi och lite annat folk på spökvandring på löfstadslott haha. Nae nu ska jag hålla mami sällskap.

underbara människor.

image descriptionimage descriptionimage description


emma


Blir inte mycket bloggande i veckorna. Nu är det äntligen helg igår var det träning. Kan ha varit det värsta jag varit med om, hur lyckas man både gå omkull och sen tjugo minuter efter det ramla av. Han tog ett galoppsprång där det skulle vara två långa så då flög jag av. På kvällen blev det tacos och idol med mammi och josefin. Idag har familjen varit i linköping, köpte en tröja och lite smink. Ikväll ska jag träffa mina bästa tjejjer. Har blivit en lugn helg, väldigt behövligt.
bieber fever.

jävligt dålig uppdatering här, men har tyvärr inte ett så intressant liv. men nu är det ju lov. så varför inte festa till det med ett inlägg då? vaknade upp hos emma idag, åkte ner till stan, gjorde lite nytta sen gick vi hem. senare åkte vi till stallet, några kom och provade min fina häst. sen åkte vi hem hit, la oss och kollade på filmen till boken vi ska läsa i engelskan. busit!
just nu sitter jag och lyssnar på justin, lillagulleponken. så bra. är han.
dags att fundera över vad man ska vara imorgon med kanske?

last year..


/ EBBBA


emma

det blir inte mycket skrivande på den här bloggen.. men faktum är att det inte finns så mycket att skriva om. Det är sjukt skönt med lov. Helgen spenderade vi hos emelie i stockholm, det blev mycket god mat och lite för mycket shopping men det tyckte jag faktiskt att jag var värd. Jo men livet rullar väl på. Något jag har tänkt mycket på är varför man lägger ner energi på att vara ledsen över dåliga personer när man har så många bra i ditt liv? Istället får att sikta in mig på dom stunderna som jag är nere så ska jag börja räkna dom gångerna jag skrattar vilket inte ens kommer gå att räkna på fingrarna. Det är klart det finns personer som kommer såra dig om och om igen och du kommer gråta om och om igen, men äsch det hör väl till. Då lär man sig iallafall uppskatta dom som gör dig lycklig och dom stunderna då du är lycklig. Jag har världens bästa familj, världens finaste häst och verkligen jordens underbaraste vänner. Så nästa gång någon frågar hur jag mår, ska jag säga..
- jag mår perfekt


RSS 2.0