ebba

jag är redan väldigt trött på skolan, och blir tröttare av att se alla frackar som har as kul. ett helt år kvar tills det är våran tur ju. den här skoldagen har bara haft dom allra jobbigaste lektionerna, men slutade vid tjugo över två iallafall. gick till stallet och lösgjorde sayo inför imorgon då de ska komma några och provrida henne. sorligt.
jag provred två hästar igår förresten, fina var dom men vi ska kolla runt lite mer!
nae nu ska jag hoppa in i duschen!




I cant have you, thats why I want you.


till salu..


min lilla ponnyskrutt. ♥
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=523235&inriktning=4&typ=12


sommar 2011


lite av vad sommaren har bjudit på.

 


ebba

första skoldagen avklarad, vi började två hade upprop och sen fick vi typ gå. då åkte jag till stallet direkt och red min fina ponny. nu är jag hemma och är lite ledsen över tanken att det är skola imorgon igen. men dagarna går fort så det går nog bra.



if i could turn back time..


sanna mina ord

känns inte som att sommarlovet har bjudit på många soliga dagar alls alltså, och alldelees för fort har den gått med. på måndag börjar skolan igen, sjukt. idag har jag varit i stallet och en stund på stan nu ikväll med emma och carro. kom hem typ för nån timma sen, ligger i sängen nu och ska kolla klart gossip säsong fyra tänkte jag.

/ ebba


emma

Gårdagen var bra. Jag och tjejerna gick ner en sväng på stan, träffade lite roligt folk och åkte virvelvinden så jag höll på att spy, dock sjukt kul, skrattade så jag höll på att dö. Ebba och beckis sov hos mig sen efter. Idag vaknade vi vid typ halv tolv, då åt vi frukost sen åkte becka hem och ebba och jag till stallet. Hoppade ute i spöregn, blev inte lite blöt eller så. Vi köpte med oss mcd hem efter stallet, fick bli en myskväll en regnig kväll som denna. Blä på vädret!

några bilder från den senaste tiden..


som jag minns det var det lätt

Har precis vaknat, tyvärr inget solväder idag så ska snart bege mig till stallet. Vågar typ inte vara där själv efter allt dom sa igår menmen. ae ska röra mig upp ur sängen nu. Ikväll blir det att gå ner på stan med mina bästa tjejor ♥


emma

Klockan ringde vid sju imorse, då åkte vi till stallet. Vid åtta kom det en buss full med sadlar så provade vi flera stycken, det blev tillslut en passier väldigt skön! Efter det åkte jag till ebba, vi låg och solade tills solen gick i moln då gick vi in och gjorde mat. Vid tre åkte vi till stallet igen så fixade jag allt med virus. Föresten så var den en tant i stallet idag som kom från det okända och skulle kolla om hon kände några spöken i stallet. Fanns tydligen en hel del, bland annat några små lekande barn och en man i våran sadelkammare. Sjukt läskigt! Nu ligger jag iallafall hemma i soffan och kollar på tv, är sjukt trött.


jag känner dig inte

Har haft en bra helg. I fredags blev det lite film, mysigt och igår blev det lite halvt fest. Idag ringde klockan vid åtta, då åkte vi till linköping och hämtade virus. Nu står han äntligen på plats! Har sovit nu på dagen i fyra timmar och är fortfarande trött som ett as. Ska snart åka en sväng till virus sen ikväll blir det att ta det lugnt.


ebba

Haha fan vad dålig jag är på det här. Men iallafall idag jobbade jag min sista jobbdag vilket känns hur skönt som helst, bara att invänta pengarna! Mötte emma efter jobbet och gick en snabbis till stan sen hem till henne, är nu på väg hem från en liten grillkväll. Ska hem och kolla gossip med emelie sova jätte länge imorgon och sen åka och hoppträna för Roberto! Bara en veckas sommarlov kvar nu typ så ska njuta fullt ut!

emma

Helgen har varit super. I fredags var vi tjejer här hemma och typ dansade till gamla låtar, vid cirkus tio åkte vi vidare till lindö hem till filip som hade fest. Mycket trevligt! Vid tre traskade vi hem till ebba och delade en liten säng på tre pers. Sov dåligt och var trött som ett as. Vid sex på lördagen kom sara till mig så fixade vi oss och åkte ut till sissela, kvällen slutade hemma i amandas säng. Nu har jobbet börjat igen, idag efter jobbet kom becka hit och solade sen vid fem åkte josefin och jag ut till landet och grillade med mamma och pappa. Såg en liten ormis simma i vattnet så det blev dock inget bad! ae nu blir det för mycket fakta, ska sova. puss




RSS 2.0