emma

Träning på gräset igår, gick super. Följde med ebba hem och åt god mat sen somnade vi tidigt. Idag vaknade
vi vid nio, hon åkte till stallet och jag hem. Nu ligger jag här i sängen, ska snart gå ut och ligga i solen istället. Kvällen ska spenderas med mina fina vänner.


emma

Igår var jag på Q med julia, vi köpte lyxshake på max. Gick hem ganska tidigt och pluggade matte. Idag var andra delen på matteprovet, det gick sådär. Har legat ute i solen en stund på dagen, borde egentligen plugga på mina tyska glosor, men usch vad tråkigt. Jag ska försöka få med mig mamma till gottegrisen, är sugen på godis. Ikväll kommer lucas hit. japp, vi hörs mer imorgon.


idag ska bli dagen

matte provet gick.. eller ae det var inget. klippning efter skolan, ingen jätte skillnad. är hemma nu och har en helt pluggfri kväll framför mig känns väldigt bra. får se vad jag kan hitta på för kul, ska iallafall börja med att gå bort från datorn.
slash ebba


jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

ovärd dag, matte prov som bara kan dö och språk som jag inte klarar av.
nu sitter jag här, borde plugga matte eftersom del två är imorgon, men nae.
kollar nog på greys anatomy istället. ah det gör jag.
/ ebba


jag ska klippa mig imorgon förresten. värt


ebba

mattemattematte, det bara snurrar runt i huvudet på mig. får inte in något, men orkar inte plugga mer nu så ger faktiskt upp! tränade förut efter skolan, gick mycket bra. skolan var mycket jobbig, är redan skoltrött igen. så det ska va eller?.
ae back to desperate housewives nu.


PUSS


emma

arg arg arg. Försöker plugga på skitmatten, men förstår verkligen ingenting. Snällt att sätta provet direkt efter lovet. Frustrerande, ingen hemma som kan hjälpa mig heller. Det får väl gå som det går då. Måste bara klaga lite mer och säga att jag slog upp datan på läppen så den svullnar nu, åhhhhh. tack för mig


emma

Idag vaknade jag vid nio, förstår inte varför jag inte kan sova längre än så. Iallafall så gick jag upp och åt frukost, sen åkte jag till stallet och kollade på dressyrtävlingarna. Vid halv två mötte jag lucas, vi köpte glass och satte oss i en park till tre, då gick jag tillbaka till stallet och kollade när linn red och hjälpte till att ta in hästarna. När jag kom hem somnade jag en stund i solstolen. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på någon film med mammis. Imorgon är det skola, inte kul!


ebba

klockan ringde som sagt 05.30, jag startade dressyren tio över nio. kändes helt okej men inte super bra, hoppprovet nollade vi, och fick sen reda på att jag hade fått 62 % i dressyren och låg trea inför terrängen!
efter mycket väntan startade jag äntligen terrängen och nollade den med, red några sekunder för sakta så åkte ner till en 4:e plats och det var där jag hamnade i slutändan med. är verkligen jätte nöjd med dagen, jag har världens bästa ponni :)





emma

Idag vaknade jag vid nio, då gick jag upp och åt frukost sen åkte mamma och jag en sväng till hageby, fick med mig blåa converse och en blommig bustier hem. När vi kom hem la jag mig en stund i solen, sen åkte jag till stallet. Nu är jag hemma, ska anmäla mig till tävlingen i åby och tyvärr plugga lite matte. Ikväll är det grillning som gäller.


ebba

dagarna i stockholm var riktigt bra, när vi kom hem igår tog jag det bara lungt tills vi åkte till mormor och morfar på påskmiddag. runt halv 8 hämtade emma och dom mig så åkte vi till smedby och johan, emelie och jossan hämtade oss runt halv tolv, åkte hem och sov då. som vanligt när jag får sova kan jag inte, så vaknade ganska tidigt idag, pluggade lite ( ett tal) matte och sen har jag tillbringat dagen i solen, underbart skönt!
vid typ tre åkte mamma och jag in till stallet, jag red, badade och knoppade inför fälttävlans tävlingen imorgon. blir uppgång 05.30 skönt osv, men det ska ju bli roligt. :)





we can do it


emma

Varit i mantorp på fälttävlan hela dagen, tyvärr skötte sig inte hästen så vi fick åka hem. Nu ligger jag i sängen och kollar på harry potter. Ska snart  gå ner och grilla lite med familjen, sen får vi se vart kvällen för mig. Blev inget långt inlägg, menmen vi hörs kanske mer imorgon. pussellipuss.

fyra bilder


tonight is the night to let it go.


emma

Har kommit hem från två underbara dagar i stockholm, mycket shopping och massor god mat. Nu är jag trött som bara den, senare blir det lite påskmiddag med familjen, sen vidare till johan där det blir lite grillning.
Vi hörs mer imorgon, puss!


im breaking all the rules

är inte trött, men borde sova eftersom klockan ringer sex imorgon.
kvällen blev såklart mysig hos rebecka, ni är så bra. ♥
okej nej, nu ett gossip avsnitt sen sova!
puss från ebis


emma

Idag har det varit en bra dag, klockan ringde vid nio då gick ebba och jag upp och åkte direkt till stallet. Tränade dressyr för jennifer, vilket gick super bra. Efter det hämtade Emelie oss så åkte vi runt halva stan för att hitta en tröja till ebba, men hon var för kräsen så vi åkte hem istället. Vid halv fyra hämtade josefin mig så åkte vi till stallet. Hade stallpyssel med barnen och fyllde i massor med papper. Vi åkte hem vid cirka sex och då bytte jag om och åkte hem till rebecka, åt godis och myste framför grillen. ni är bäst! Imorgon ringer klockan vid sex, bussen till stockholm går vid sju. Vi är tillbaka på fredag då blir det förmodligen grillning i smedby hos johan!


myskväll hos rebecka / ebba

Emma och jag vaknade ganska tidigt idag, åkte in till stallet och red lektion. Förutom det har vi kollat lite på Eva och Adam och såå.. Nu är vi påväg hem till rebecka för lite myskväll, med bästa tjejerna! Förövrigt taggar vi stockholm imorgon, vi kommer hem på fredag så hörs då, puss!

terrängträning

idag fick vi ställa klockan på sju, för att gå upp och åka till mantorp på fälttävlans träning.
det gick så sjukt bra, har världens bästa ponnyskrutt. längtar till tävlingen på söndag. har precis kommit in efter ett par timmar i solen men emelie, underbart. nu ska jag ta en glass och gå ut igen, men först lite bilder.
/ ebba



emma

har varit en bra dag idag. Har legat ute i solen med ebba och jos hela dagen, på eftermiddagen åkte vi till stallet en sväng, ebba red och jag pussade på iris. Har precis ätit grillat med familjen, så himla skönt väder ute. Imorgon ska jag på jobbintervju, hoppas det går bra. Nu ska jag ner och äta jordgubbar, älskar sommarkänslorna. pusselipuss


emma

Har precis kommit hem från åtvidaberg. Det har varit en superbra dag och iris har skött sig super. I första klassen kändes hon jätte fin och vi gick nolla. I lagklassen har jag lite undertempo men det gick ändå, så nolla där med. Laget slutade på en fjärdeplats, så två fina rosetter fick jag med mig hem. Duktig iris! Nu ska jag bara slappa och imorgon ska jag sova hela dagen.


tävling

idag har vi varit i söderköping på hopptävling, jag hoppade bara en 90 och det gick as bra. dock klantade jag till mig lite på sista hindret så hon stannade, men somsagt var det bara mitt fel så är ändå nöjd med min pärla, :)
nu ska jag sätta mig i solen ett tag, puss!

litebilder från idag


du sjunger på våran sista refräng.

Igår blev det en mysig kväll hos emelie och sofie med lite tjejer, spel och massor prat. Ebba och jag åkte hem vid elva och somnade direkt. Idag ringde klockan halv sju, då åkte vi till stallet sen vidare på tävling i söderköping, gick bra och hästarna var så duktiga. Efter det åkte vi tillbaka till stallet sen vidare till vikbolandet och kollade på dressyrlaget, trea kom dom! duttiga. Nu är jag entligen hemma, ska vila lite sen tillbaka till stallet igen och fixa iordning iris. Imorgon ringer kl vid 05.40 då bär det av till åtvidaberg. Nu ska jag röra på mig, ikväll blir det att sova, har aldrig varit såhär trött. Vi hörs mer imorgon.


ebba

slutade som sagtvar tidigt idag, så jag tog stallet direkt och red ute.
kom hem runt fyra, och har bara slappat sen dess. borde sätta igång med lite spanska pluggande bara för det är så roligt.. en dag kvar sen lov, hur skönt? på söndag ska jag tävla, ska bli roligt men vore ju dock roligare om mina stövlar som jag beställde i september(!) kan komma snart?

kan inte inte sluta längta till stockholm på torsdag. MEN okej dags att sätta igång & plugga nu. BYE


emma

ganska så slapp dag idag också, slutade vid tio i två och åkte hem direkt. Imorgon är det fredag, mycket skönt med helg dock blir det en lugn helg för det är tävling både lördag och söndag. Nu ska jag värma mig en pizza, sen sova en stund sen måste jag plugga lite. Vi hörs!



Det gäller att hitta han som torkar dina tårar, inte han som skapar dem.
Hade jag fått chansen att välja en person i hela universum att älska, hade jag fortfarande valt honom.


emma

vaknade bredvid världens finaste kille imorse, åkte till skolan som var ganska slapp idag. Hade endast matte och en kort tyskalektion. Efter skolan åkte jag hem och har pluggat lite. Nu tittar jag på mästerkockarna och sen blir det grey's anatomy. Vi hörs imorgon, pusselipuss.

har en väldig brist på bilder


ebba

igår var det min dag, en mycket bra dag faktist. får tacka mina vänner för fina presenter. ♥
på kvällen gick jag ut och åt med familjen, gott som bara den!
den här skol dagen har varit väldigt seg, men den tog slut tillsist.
nae nu dags att återgå till att njuta av att göra inget och äta lite ben & jerrys.
PUSS


emma



du gör mig ständigt besviken


never thought i'd hear myself say..


skön dag, skön kväll osv.
nu ska jag lägga mig och läsa "lilla" boken och sen sova.
puss

sometimes love comes around


emma

Igår var jag hemma hos ebba och kollade på film och åt god mat. Idag åkte vi in till stan, jag köpte en fin tröja och present till ebba. Efter stan åkte vi en sväng till hageby sen åkte jag till stallet och var där tills kl sex. Nu ligger jag i sängen och kollar runt på datan, har hittat en fin bikini som jag ska klicka hem. Borde plugga lite till idrottsprovet, så det är nog bäst att jag gör det nu. Vi hörs!


living in a dream

vaknade runt elva idag, gick upp ganska direkt och åkte till stallet.
konditions tränade lite runt galopp banan. runt ett åkte jag och mamma och hämtade josefine på stationen, så åkte vi och åt på pizza hut. gottt. kom hem runt tre. nu har jag nyss sprungit en stund och tagit en dusch.
ikväll kommer emma hit för lite mys bara. pusss


/ EBBBBBA


emma

Har suttit ute i solen och fikat med mamma och farmor, fick mig lite färg i ansiktet faktiskt. Imorse var jag på lucas match, dom spelade bra men det blev tyvärr lika. Har typ inte gjort någonting idag, ska sätta igång och plugga lite så jag har det gjort, sen senare ska jag hem till ebba och bara kolla på film. Det blir en lugn helg så att jag någon gång kan bli av med förkylningen. Bäst att jag sätter igång nu, vi hörs. puss


emma

lucas sov här igår, vi tog det bara lugnt och kollade på tv. Idag har det varit en slapp dag, hade föreläsning i typ två timmar sen fick vi gå hem och jobba på kulturen. Efter skolan hämtade josefin mig så åkte vi hem. Jag sov ett tag sen har jag bara pluggat. Har lite tyska till imorgon och idrottsprov nästa vecka. Så skönt med helg nudå, imorgon ska jag träna sen träffa lucas och på lördag far vi se hur det blir. Nu ska jag kolla klart på tv'n sen sätta igång med plugget. puss


synd att du inte märker

kom hem från skolan lite efter två, har läst lite av den lilla svenska boken vi fick i måndags. bara ca 500 sidor. ska väl oxå snart börja kolla lite på spanska glosorna vi har till imorgon. 
när mamma kommer hem sen ska vi åka in på utvecklings samtal på skolan, sen stallet.
puss från ebba


emma

vanlig skoldag med utvecklingssamtal, det gick bra. Efter skolan köpte jag och lucas med oss chicken hem och åt det i sängen. Nu har vi sovit lite och ska kolla på tv. Börjar tidigt imorgon, usch men det blir nog en ganska slapp dag. Vi hörs mer imorgon puusss


never want this to be over


igår satt jag på min ponnyskrutt för första gången på en vecka, skönt att hon blev bra så fort.
skoldagen har varit seg, som vanligt. känns typ tomt utan plugg nu, men det är bara att passa på att njuta.
räknar förövrigt ner dagarna till min födelsedag som är om endast 6 dagar. WIHO
/ ebba

i just can't get enough


emma

Gamla bilder.





Benny och spader


07


hela gänget


Jag och lilla brorsan


Brorsan


Jag och Ebba haha



Halloweenhoppning, jag och ebba.


Dm på norf


stolt tjej fick sin första meldalj, haha.


Jag och Brorsan


Jag och Safyra


emma

Jobbig skoldag, efter skolan hämtade pappa mig så åkte vi hem. Sen dess har jag bara slappat och kollat på tv, nu ska jag äta lite pizza sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på desperate. Imorgon börjar jag vid tio, sen efter skolan kommer lucas hit. pusss från mig


ebba

somsagt redovisning idag, gillas inte. men jag lyckades åtminstone överleva. sen var det bara kultur och ide historia på eftermiddagen där vi såg på någon värdelös film.. efter skolan blev det stan som emma sa, mamma hämtade mig runt fem så åkte vi till stallet. sayo blir bättre och bättre för varje dag nu, skönt!
sitter för tillfället och kollar på filmer från när jag var liten haha sött.



and you are giving yourself away.

Vanlig skoldag, hade projektredovisningen, fytusan vad nervös jag var som alltid. Men det gick nog bra. Efter skolan gick jag på stan med mina underbara vänner, fick med mig ett fint armband hem. Nu ligger jag i sängen och tänker, på massa saker. Är arg, ledsen, och typ besviken på livet, menmen. Ska plugga lite nu och lyssna på massor med bra musik, och typ sluta tänka på saker. Ska lägga mig tidigt sen också, annars kommer jag inte orka imorgon. Vi hörs people.

emma


emma

Har precis kommit hem från stallet, jobbat hela dagen lång. Som ebba sa så var hon här igår, myspys. Ikväll ska jag bara slappa och sätta på en bra film och äta massor med godis, det är jag värd. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs. puss



we don't even care anymore.


EBBBAAA

igår var jag och mammsen på stan ett tag, kollade ut lite saker jag önskar mig, fyller ju år om nio dagar!!! sen köpte jag ett par jeans. på kvällen åkte jag hem till emis. orkade inte åka hem så sov kvar, hon skulle upp och jobba idag så jag gick upp med henne och följde med till stallet, fixade allt med sayo sen hämtade pappa mig så åkte jag hem och sov ett tag. har precis gjort klart allt plugg och nu ska jag bara slappa all day long.
vi hörs en annan gång puss


you're from a whole other world
a different dimention
you open my eyes
and im ready to go, lead me into the light


emma

är sjukligt trött. Lucas sov här inatt, vi kollade på tv typ. Kul att min tv sätts på om nätterna, spöken. Har skrivit klart analysen nu, den blev dålig. Ikväll ska jag kanske träffa ebba, vi hörs.


emma

Har nyss kommit hem från skolan och ligger i sängen och äter våfflor mums. Ska snart byta om och åka till stallet. Som jag sa igår så blir det att mysa med lucas ikväll. Ja jag har nog inget mer att skriva, så vi hörs när vi hörs. pusselipuss.


my heart beats faster everytime you're near.


RSS 2.0