emma

Dagarna rullar på som vanligt. En ny skolvecka är igång med plugg och grejjer, usch.. Hade en toppen helg iallafall. I fredags hopptränade vi ute och resten av kvällen spenderade jag med wille. Lördagen blev bara lugn, på kvällen myste vi tjejjer hos ebba med jordgubbar doppade i choklad. I måndags hann jag med att träffa andra Ville, det var länge sen vi sågs så vi tog först en fika på espresso house och sedan åt vi på black lion. Wille hämtade mig där sen så åkte vi en sväng med bilen, jag fick köra lite på en landsväg, det var kul haha! Nu vet ni vad jag sysslar med om dagarna! puusssiis


..

it's nothing wrong with moving on when moving on was the only choice you had..


emma

Har precis kommit hem från Wille. Igår myste vi framför en film och idag har vi suttit ute hela förmiddagen i det fina vädret. Han skjutsade hem mig och åkte och gymmade så nu ska jag grilla lite med mammi och pappi sen ska jag åka till virus! Blir att rida ute i paddocken idag. Bäst jag kilar, pussar!

image description


emma

Har precis ätit en stor chokladboll till frukost.. måste sluta äta så onyttigt. I fredags blev det bio med wille och några mer, vi såg devil inside som var sjukt konstig. Efter det åkte vi hem till mig och sov. Igår blev det en lugn dag och kväll framför melodiefestivalen med mammi.

Jag har insett att jag borde sluta lägga ner energi på personer som inte ger ett dugg tillbaka. Varför ska jag bry mig? Höra av mig och fråga personen om den mår bra, göra allt för att personen inte ska må dåligt när personen i själva verket gjorde allt för att du skulle må så dåligt som möjligt. Jag blir så arg men mest ledsen när jag tänker på hur mycket jag tänker på hur den personen mår istället för att tänka på mig själv. Ajja.. ska snart börja fixa mig sen blir det lite släktkalas för lovisa som har fyllt år. Måste även plugga lite matte idag och ikväll ska jag till wille om min hals mår bättre. Nae nu är det bäst jag rör på mig, puss och kram.


FÖRSÖK INTE VINNA TILLBAKA NÅGON SOM VALT ATT FÖRLORA DIG

Har varit sjuk hela veckan, eller jag gick till skolan i onsdags och trodde jag var frisk vilket resulterade i att jag fick feber igen. Så igår blev det en mysig kväll med min syster. Just nu ligger jag i sängen och funderar över min dag. Har inte varit i stallet på hela veckan och imorgon är det dressyr tävling som jag hade tänkt vara med på. Då måste jag ju iallafall rida idag och då är risken att jag får feber igen och inte kan bowla ikväll som jag så gärna vill. Vilka problem jag har.. nae men hade hoppats på att förkylningen hade försvunnit idag. Nu ska jag gå ner och äta frukost. pussar

sommarhöst/vinter


RSS 2.0